آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین |
دستور ترخیص هزاردستگاه خودرو وارداتی در گمرک/ ترخیص کالا از گمرکات ۲ ساعته شد
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران، از دستور مرجع قضایی برای ترخیص بیش از هزار دستگاه خودروی سواری که در گمرک کشور متوقف هستند، خبر داد.
به گزارش شمال نیوز، احمد ذاکری سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران در سفر به شهرستان آمل گفت: با دستور مرجع قضایی، دستور ترخیص بیش از هزار دستگاه خودروی سواری وارداتی داده شده و تشریفات آن درحال انجام است.
او مشکل توقف خودروهای سواری وارداتی، را بدون ثبت سفارش داخلی اعلام و افزود:که دولت ثبت سفارش خودرو را ممنوع کرده و برخی از این خودروها دارای مشکلات قضایی بودند که البته این موضوعهای هیچ ارتباط به گمرک نداشته است.
ذاکری گفت:از حدود دو سال قبل، بیش از صدها دستگاه خودرو به دلایلی همچون تخلف در ثبت سفارش و تغییر شرایط ارزی در گمرکات و بنادر کشور دپو شد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران، دربخش دیگری به کاهش زمان ماندگاری کالا در گمرکات اشاره کرد افزود: اکنون هم در بحث واردات وهم صادرات کالا از گمرکات با راه اندازی سامانه جامع امورگمرکی کاهش قابل توجهی داشته است.
ذاکری با بیان اینکه با راه اندازی سامانه جامع امور گمرکی، دیگر نیازی به مراجعه حضوری صاحب کالا در گمرک نیست گفت: صاحب کالاهای صادراتی ونیز وارداتی با استفاده از سامانه جامع امورگمرکی، اظهار خود را ثبت و با ارزیابی محل تشریفات اداری کالای خود درگمرک انجام میدهد.
او افزود:، تا پیش از راه اندازی سامانه جامع امورگمرکی میزان ترخیص کالا در گمرکات از ۱۰ تا ۱۵ روز و در برخی مواقع بیشتر از این زمان معطل بوده که اکنون این وضعیت به کمتر از دو ساعت در بحث صادرات کاهش یافته است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ایران، دربخش دیگری بدون اشاره به حجم کالاهای وارداتی و نیز صادراتی امسال از کشور گفت: که صادرات کالا امسال از گمرکات کشور رشد قابل توجه و مثبتی را داشته است.
ذاکری به عواملی که باعث افزایش حجم بالای صادرات از گمرکات کشور شده اشاره کرد وافزود: گمرک ایران در سالهای اخیر با فراهم کردن شرایط مناسب به خصوص دربخش صنعت، که قانون نیز پیش بینیهای لازم را داشته ازجمله، تسهیلات در ترخیص وانبارهای اختصاصی وکاهش زمان ترخیص کالا توانسته درجهت افزایش مثبت صادرات درسال جاری قدم بردارد./باشگاه خبرنگاران
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد